top of page
Skärmavbild 2022-05-31 kl. 19.49.14.png

Förberedelser

Undvik misstagen och maximera din bostadsförsäljning. Vi ger dig de bästa tipsen för att du ska kunna få ut de bästa bilderna från ditt hem.

Checklista

Det är skillnad på hemmet som man själv lever i jämfört med hemmet man presenterar vid en försäljning. Här nedan kör vi steg för steg så att ni får lite koll på vad som ska fixas inför fotograferingen.

Skärmavbild 2022-05-31 kl. 19.45.59.png
webb2.png
 • Entrén
  Hallen är där du får ditt första intryck utav bostaden. Det är lätt att det blir för mycket kläder, skor, korgar som syns överallt. Se till att hålla den luftig genom att endast ha något enstaka ytterplagg hängandes. Helst i nutral kulör för att hålla det nedtonat.
 • Sovrum
  Göm inte saker under eller bakom sängen då kameran ser det mesta. Rätta även till gardiner, sängkläder. Lägg gärna ett överkast på för att snygga till intrycket. Städa undan kläder och föremål som syns.
 • Småprylar stör
  När såg du senast ett dammigt hem i annonsen? Däremot så är det ofta man stöter på köksmaskiner, kylskåpsmagneter, rengöringsprodukter, disk och andra ting. Rensa bort och skapa rena ytor som i exemplet nedan.
 • Solljus-döden
  Strålande sol i söderläge är fantastiskt underbart att avnjuta med en god kopp kaffe på balkongen, men är det lika fantastiskt för fototillfället? Här nedan kan ni se samma rum men i olika typer utav ljus. Se till att boka fotograferingen en tidpunkt då inte solen lyser direkt in i bostaden.
bottom of page